Eveline Satin Blush rumenilo

01:19


Eveline rumenilo je neočekivano dobilo mesto u top 5 favorita jeseni kod mene. Ako me čitate duže, mogli ste primetiti da su jako retke recenzije rumenila, i da ih manje više slabo koristim. Nekako nisam imala naviku, i mislila sam da mi ne stoje. Medjutim, zapravo je čitav problem ležao u pravoj nijansi.
Probala sam roza sa hladnim podtonom, sa kojima nisam bila preterano oduševljena, i tu nekako stala. Posle izvesnog vremena sam shvatila da mi breskvasta i zagasito roza mnogo bolje stoje. Tada je stiglo i Eveline rumenilo, u prelepoj tamnoj breskvasto-roze nijansi. I tada je krenulo moje oduševljenje sa njim.

Cena, gramaža, dostupnost

Pun naziv rumenila je Eveline Satin Blush, a cena je oko 500 dinara. Gramaža na pakovanju ne piše, tako da ne bih znala reći kolika je. Tipujem na nekih 5-6 g.
Eveline kozmetiku možete pronaći u DM-u i Liliju što se preparative tiče, a dekorativu sam najčešće vidjala u apotekama, i lokalnim parfimerijama.


Ambalaža, miris

Ambalaža je zapravo jedina stvar sa kojom nisam preterano zadovoljna. Krhka je, i bojim se da se svakog trenutka može polomiti. Medjutim, kako je rumenilo zaista divno, a i cena je vrlo pristupačna, ne mogu previše to da mu zameram. Rumenilo ima zanimljivu teksturu, krugove koji se preklapaju, što mi je vrlo simpatično. Uvek se zalepim za takve proizvode.
Miris mogu reći slobodno da nema, jer se ne oseti dok ga skroz ne primesete. Zapravo, u pitanju je klasičan miris kamenih proizvoda.


Tekstura

Kako ni nijansa ne piše na pakovanju, od mogućih 6, rekla bih da je u pitanju 03 peachy pink. Vrlo lepa i prirodna nijansa. Daje svežinu licu, bez da izgleda prenapadno. Iskreno, ne volim kada se rumenilo previše ističe, i ovo mi je nekako idealna mera. Lako se uklapa u sve nijanse kože, i mislim da bi odgovarala svetlim devojkama, i srednje puti. Izrazito tamnoputima bih preporučila neku tamniju nijansu. 
U potpunosti je mat, i idealan za dnevnu šminku, ali i večernju, kada sve drugo sija.
Dakle, u pitanju je rumenilo u kamenu koje nije izrazito pigmentovano. Rekla bih da je neka srednja jačina u pitanju. Nadogradivno je, i četkicom se može pokupiti i više proizvoda, pa se tako i sama pigmentacija pojačava. 
Ne trusi se, mada to zavisi i do četke sa kojom ga nanosite. Ukoliko su dlake tvrdje, može se trusiti, ali zaista ne u velikoj meri. 
Prilagodjava se teksturi lica, i ne lepi se za suve delove. Trajnost mu je solidna, kao i kod većine drugih kamenih rumenila. Nekih par sati je tu, kasnije postepeno iščezava. Nije preterano dugotrajno, ali vam neće ni odmah skliznuti sa lica.
Sastav takodje, nažalost, ne piše nigde.





Dobre strane: - cena,
- vrlo lepa nijansa, 
- srednje je pigmentovan, idealan za početnike,
- odličan za dnevnu šminku,
- minimalno se trusi.

Loše strane: - ambalaža se lako može oštetiti.



Da li ste probale ovo rumenilo? Kako vam se dopada?


*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

6 коментара

  1. Nisam probala ovo rumenilo, no nijansa izgleda jako dobro, iako mi se također ne sviđa ambalaža. I da, lijepo ti stoji ;)

    ОдговориИзбриши
  2. prelijepo je :)
    moram priznati da nisam kod nas primjetila njihova rumenila, morat ću idući put bolje pogledati na njihovom stalku :)

    ОдговориИзбриши
  3. bas sam neki dan vidjela ova rumenila na eveline standu no nisam uzela za probati jer opcenito imam vec brdo rumenila, ali stvarno lijepo izgledaju

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels