Balea i Ebelin praktični, a delotvorni proizvodi

07:31


Danas vam pišem o par proizvoda koji vam mogu dosta olakšati dnevne rutine, kao i putovanja. Razmazila sam se fotografijama koje sam slikala na suncu, tako da me sada jako nervira što slike koje uslikam nisu ni probližnog kvaliteta. Srećom, uslikala sam dosta proizvoda dok me je vreme služilo, tako da i ove slike izvlačim iz rukava. :)

Prvi proizvod o kojem pišem jeste Balea gel za brijanje sa mirisom borovnice. Ljudi, ovo je najsavršeniji gel koji sam probala. Miriše na milk šejk od borovnice, i čak je i bledo ljubičaste boje. Ima i zanimljiv naziv Blueberry Love.
Ovaj gel je namenjen osetljivoj koži za mokro brijanje. Neguje i umiruje osetljivu kožu, i ostavlja je glatkom. Možete ga koristiti za brijanje nogu, pazuha i bikini zone. Koristi se tako što pokvasite kožu, istisnete ga na vrhove prstiju ili direktno na delove tela koje ćete brijati. Ravnomerno je rasporedite, i nakon brijanja isperete.

Cena je oko 250 dinara, i sadrži 150 ml. Ambalaža je morate priznati preslatka, upadljiva i krasi kupatilo. Osim tog estetskog dela vrlo je i laka za korišćenje jer ima pumpicu koja je slična kao kod dezodoransa u spreju, i izlazi onoliko proizvoda koliko vi želite.
Izlazi lila kremasta pena koja kada se razaže postaje sasvim bela. Što je više razmazujete ona je gušća.


Omekšava dlaku i zaista olakšava brijanje, a koža je posle mekana i svilenkasta. Zaista sjajan proizvod, po povoljnoj ceni. Nije mi izazvao nikakve iritacije, i posebno mi se dopada što je baš namenjen osetljivoj koži.

Sastav:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Sorbitol, Laureth-23, Cocamide Mipa, Isobutane, Hydrogenated Polyisobutene, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Parfum, CI 45100, CI 60730.


Drugi proizvod će vam olakšati život ako idete na putovanje.
U pitanju su Ebelin jastučići za skidanje laka za nokte u kutijici
Nema potrebe da nosite i tupfere i aceton i da vam to zauzima prostor u koferu, ovaj malac ima samo 5 cm u prečniku, i čak 30 vlažnih tupfera u kojima je i skidač laka.
Cena je oko 120 dinara. Dolazi i sa zaštitnom folijom ispod plastičnog poklopca, što čuva svežinu tupfera. Ne sadrži aceton.

Nosila sam ga na putovanje, i nosiću ga ponovo jer je zaista koristan. Temeljno skida lak, jedino za jače boje tipa crvena koje se teže skidaju će vam trebati malo više tupfera.
Jastučići su tanki i lagani, i veličine kao i ovi regularni. Čini mi se da su i na bazi ulja. Sva tečnost je u jastučićima i ne morate se brinuti da će se nešto prosuti.
Ne isušuje nokte, niti zanoktice tako da mu i tu dajem veliki plus. Prijatnog i voćnog je mirisa, kao Kiki bombone. :)
Ovih 30 tupfera će vam sigurno biti dovoljni tokom 10 dana, čak i ako svaki drugi dan lakirate nokte. 


Nisam ga primećivala na policama, i žao mi je što ga i ranije nisam otkrila. Ne bih vukla punu spremu sa sobom, već samo ovu malu kutijicu. Toplo ga preporučujem ukoliko putujete negde.

Sastav:
DIMETHYL GLUTARATE · DIMETHYL ADIPATE · DIMETHYL SUCCINATE · PARFUM · LIMONENE · LINALOOL · CITRAL · TOCOPHERYL ACETATE. 



I poslednji proizvod za danas je Balea mirisni sapun. Meni je tako žao bilo da ga otvaram. Medjutim, kako drugačije da prenesem utiske. :)
Prvo što moram da kažem jeste da je jako simpatično upakovan, i da je idealan kao poklon. Osim preslatke kesice unutra je još zapakovan i u celofan. Sigurna sam da bi se osoba koja bi ga dobila jako prijatno iznenadila.
Cena je nešto preko 200 dinara, i ima 90g. Miris možete osetiti i pre nego što ga otpakujete, jer je vrlo snažan. Miriše mi na cveće i limun, i baš je osvežavajuć i podiže raspoloženje. U sebi sadrži neke zanimljive spirale koje idu duž celog sapuna.


I on je praktičan za nošenje na putovanja jer je lagan, a može se koristiti na više načina. Takodje stavite ga u ormar ili fioku i sve miriši na njega.
Može se koristiti i prilikom tuširanja, i moram priznati da više peni od običnih sapuna. Moju kožu nije isušio, ali oni sa suvom i jako suvom bi trebali da pripaze.
Miris se zadržava dugo na koži, što se meni dopada. Nije mi izazvao nikakve iritacije.


Sastav:
GLYCERIN • AQUA • SODIUM STEARATE • PROBYLENE GLYCOL • SORBITOL • SODIUM LAURATE • SODIUM LAURETH SULFATE • SODIUM CHLORIDE • SODIUM LAURYL SULFATE • STEARIC ACID • LAURIC ACID • PENTASODIUM PENTETATE • TETRASODIUM ETRIDRONATE • CI77891 • CI42090 • CI19140 • PARFUM • CITRAL • GERANIOL • HEXYL CINNAMAL • LIMONENE




Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Kakvi su vaši utisci? :)

*Pr proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

16 коментара

  1. Ja sam bas danas pisala o Balea peni od kokosa :) Ova je sledeca na spisku za kupovinu posto kad sam bila u DM-u poslednji put nije je bilo, pa sam opet uzela kokos. Posle tvog posta jedva cekam da je isprobam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Marija R-
      Nisam probala sa kokosom, a čini mi se da i ona super miriše. :) Drago mi je. :))

      Избриши
  2. E bas sam se dvoumila izmedju ovog skidača i onog u tubici,a izabrala sam onaj u tubici :/
    Sledeći put ću ovaj :D Možda uzmem i penu :) Super post <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -xx BeautyForEveryGirl xx-
      Čitala sam i za taj u tubici da je dobar. :) Hvala ti. <3

      Избриши
  3. Bas bih mogla da probam penu, pakovanje je preslatko :)
    I nikako da kupim taj skidac za lak, a bas je prakticna stvar kad nisi kod kuce.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -justprettynails-
      Pakovanje je da ga pojedeš, a i miris. :)) Sledeći put kad budeš išla negde obavezno ga uzmi. :))

      Избриши
  4. ova Balea pjena za brijanje ima preslatko pakovanje, inače volim koristiti pjene, ali Baleinu nisam još isprobala :)
    Ovi Ebelin tuferi izgledaju stvarno praktično, vidim da sve više blogerica hvali ovakav način skidanja laka prilikom putovanja :D

    ОдговориИзбриши
  5. Koristila sam te tupfere sa acetonom, samo lilijeve i meni su uzasno masne. Za put su idealne, to stoji, ali ovako preferiram skidac laka za nokte. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Tijana LeClaire-
      Ove nisu jako masne, mislim, na bazi ulja su, ali ništa strašno. :) Meni je samo da mi ne zauzima puno mesta, ne volim da vučem milion stvari. :D I naravno, da dobro skida lak. :)

      Избриши
  6. -makeupandother-
    Probaj je sledeći put, verujem da će ti se dopasti. :) Spas je za putovanja. :))

    ОдговориИзбриши
  7. Volim Baleu i dobre su mi njihove pjene za depilaciju iako konkretno ovu nisam isprobala. :D
    Morat ću nabaviti i ove spužvice za skidanje laka :D

    ОдговориИзбриши
  8. osobno volim baleine pjene za brijanje jer nekako su mi kremastije od ostalih :) ovu sa slike jos nisam probala, ali vjerujem da hocu. koristila sam do sada onu od bresvke i trenutno koristim onu od kokosa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Talisha Art-
      I meni su njihovi najfiniji. :) I ta sa kokosom mi deluje baš lepo. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels