Sephora Orange blossom i Creamy body wash

08:36


Trenutno je u Sephori sniženje, i to moram priznati dobro sniženje, pa sam se častila sa par stvarčica. 
Zaista volim njihove losione. Postoji mnogo različitih mirisa koji traju satima, a losioni dovoljno i hidriraju telo.
Ovaj sam kupila na blef, jer sam žurila i samo sam ga odnela na kasu. Medjutim, nisam pogrešila.
Redovna cena je oko 800-900 dinara za 200 ml, a na sniženju je 500.
Ambalaža je mnogo lepša nego ranije. Pre je bila u tubi, a sada je elegantnija i ima pumpicu koja zaista olakšava nanošenje.
Što se mirisa tiče verujem da bi mišljenja bila jako podeljena. Takodje verujem da bi mnoge na prvu loptu uplašio. Zato što doslovno miriše na cvet narandže ili limuna. Jasno, glasno i nimalo sintetički. Ako ste ga ikada pomirisali verujem da možete da zamislite miris. Što se mene lično tiče, ja obožavam miris tog cveta. Medjutim, ono najbolje dolazi posle tridesetak minuta od nanošenja. Mene je stvarno mnogo ljudi pitalo koji mi je to parfem. Miris se pretvara u markantan i opojan, kao neki parfem. Nešto tipa Bvlgari Omnia Indian Garnet. Pogledala sam note tog parfema, i pogodite, narandža je jedna od glavnih nota, sa primesama drvenastih. Mislim da je to pravi opis i mirisa Sephorinog losiona.


Što se nege tiče vidno hidrira telo, ali za jako suvu kožu ne bi bilo dovoljno. 
Tekstura nije preterano gusta, i momentalno se upija što je idealno po ovim vrućinama. Miris je intenzivan i nije vam potreban parfem. Ne sadrži parabene.
Meni se jako dopao, i iako cena jeste nešto viša želim još puno mirisa da probam. Obično mi bude teško da se odlučim. :)

Sastav:
Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Dimethiocone, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Glyceril Stearate, Parfum Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Linalool, Soium Hydoxide, Ethylhexylglycerin, D-Limonene, Geraniol, Citric Acid, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Hydroxycitronellal, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol.


Tekstura:


Na kasi sam uočila i mini gel za tuširanje koji je idealan za putovanja, ili probu. Redovna cena je oko 250 dinara, a na sniženju 130 dinara za 50 ml.
U pitanju je kremasti gel na kojem piše Pamper your body! i stvarno jeste za to. Miris je blag i nežan, tekstura klizi po koži, pravo je uživanje tuširati se sa njim. Ne isušuje kožu, čak je i hidrira. 
Sastav je prelepljen nalepnicom, ali sam uspela pročitati da sadrži ekstrakt pamuka.
Mislim da ga vredi bar probati. Ni on ne sadrži parabene.


Da li ste probale neki od ova dva proizvoda? Koji je vaš omiljen Sephora miris? :)

You Might Also Like

4 коментара

  1. Meni je taj miris nepodnosljiv :/ Uzela sam na brzinu piling sa tim mirisom, i kada sam dosla kuci i pomirisala ga, glava me zabolela. Onda sam odlucila da ga isprobam, u nadi da cu pod vodom promeniti misljenje. Ali ne, opet me ubio smrad :))) Piling je odlican i definitivno mi je nakon Sephora pilinga koza savrsena, ali miris... ufff.... imam ga vec oko 8 meseci u kupatilu, i potrudim se da izdrzim i uradim piling stopala, jer je stvarno dobar. Samo, sto dalje od nosa 😂 :-D :))))

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман27. јул 2014. 11:17

    Moracu da ga pogledam kad odem do Sephore. Ima li jos sta dobro na snizenju? :)

    ОдговориИзбриши
  3. -UNA nakit-
    Hehehe pretpostavila sam da se mnogima neće dopasti miris. :D Ali meni se baš dopada :D Nisam probala njihove pilinge, ali verujem da su super. :))

    ОдговориИзбриши
  4. -Анониман-
    Ima svašta, moram priznati. Ono što je meni zapalo za oko jesu korektori od 400 dinara, lakovi od 100 dinara, gelovi za tuširanje iz LE su isto oko 400, Too Faced senke su oko 1000 i nešto.. Ima svašta stvarno, samo se nadam da dosta toga nije već razgrabljeno.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels