Garnier BB krema recenzija

10:52



 Iskreno pre sam mislila da su BB kreme gluposti, i da to mogu i ja da napravim, samo da pomesam kremu i puder. Onda jedno vreme mi je bilo dosta stavljanja pudera, i citala sam dosta pozitivnih recenzija i odlucila da je probam. :)
Odlucila sam se za Garnier BB kremu koja je prilagodjena masnoj i mesovitoj kozi.
Iskreno, odusevila sam se ovim proizvodom.

Cena ide od 600 do 800 dinara, pa cak i do 550 dinara na snizenju. Bocica sadrzi 40 ml.
Postoje dve nijanse, svetlija i tamnija. Moja je svetlija, ali ipak mislim da je mrvicu tamnija bila bi mi super. Ipak, jako se lepo stapa sa tenom.
Mozete je pronaci u DM-u, Liliju, apotekama i marketima. Bukvalno je ima svuda.
Ima i SPF 20 sto je leti odlicno, ali za slikanje bas i nije. Blic se nekako odbija od nju i lice vam bude dosta svetlije na slikama.
Tekstura je tecna i jako je lagana. Posto je ipak u pitanju krema, trebalo bi i da neguje. Meni je jako prijatan osecaj kada je stavim, nekako kao da mi osvezi lice. Ipak, miris je dosta jak, jer ima dosta alkohola u sebi. Tako da bi to nekima moglo da smeta.
Leti kada sam je koristila mi nije isusivala kozu, ali sada kada je hladnije i kada mi je suvlja koza ume da mi isusi predeo na nosu.



 Obecava dosta toga. Obecava da se necete sijati. I necete, ali nekoliko sati. Imam mesovitu kozu, i ipak bez pudera u prahu mi koza posle par sati prosija.
Ublazava pore. Nemam jako izrazene pore, i mislim da taj posao sasvim fino obavlja.
Ten je stvarno mnogo lep i ujednacen, matiran, a opet ima neki sjaj i svezinu. Mislim da ima sasvim dobro prekrivanje. Nisam ocekivala da ce biti bas takvo.


Sastojci:


Za one devojke koje nemaju neke vece nepravilnosti mislim da je super.
Takodje, mislim da je pogodnija za toplije vreme.
Jos jedna stvar sa kojom nisam odusevljena jeste sto dosta proizvoda iscuri u cep, i lako se prlja.
Ukoliko imate suvu kozu postoji i verzija Garnier BB kreme za suvu i normalnu kozu, ali nju nisam probala. :)


 Ovde mozete videti teksturu, kako pokriva mladez i ujednacava ten:



 Dobre strane: - kolicina,
- cena,
- tekstura,
- jako lepo ujednacava ten,
- dostupnost,
- sadrzi SPF 20,
- hidrira kozu,
- idealan za leto,
- jako je lagan,
- drzi lice matiranim par sati.

Lose strane: - ima dosta alkohola,
- izliva se u cep,
- samo 2 nijanse.


Edit (februar 2016.):
Nakon 2 godine korišćenja, sa kupovinom nove tube, izazvala mi je iritacije na koži. Nisam sigurna da li su joj promenili sastav, ili se moja koža promenila.

Kako vam se svidja? Da li ste je probali? :)v

You Might Also Like

12 коментара

  1. Meni nekad smeta taj alkohol koji se bas bas oseca i definitivno ludim kad odvrnem a ono krene da curi na sve strane...
    Sa druge strane bas mi odgovara :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se nekako na miris brzo navikla, a za cepic se skroz slazem. :)) Drago mi je da ti odgovara! :))

      Избриши
  2. Joj ja obozavam ovu BB kremu. Jako mi odgovara. Pred kraj mi je tuba. Ali uvek sam je drzala naopacke da se ne izliva ucep. Sad kad mi je pred kraj moram da je drzim sa cepom na dole, pa se malo mucim da mi ne izleti previse kad otvorim. Ali dobro sve ostalo mi je super.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja je obozavam, mislim da cu je kupiti ponovo cim potrosim ovu. :) Jeste, bilo bi bolje da su smislili neki bolji nacin za cep. :)

      Избриши
  3. Iskreno, meni se ne sviđa iz nekoliko razloga :D preslabo prekrivanje, do nikakvo, tekstura je suviše tekuća, smrdi na alkohol - koji isušuje kožu samo ti to možda nisi primijetila ljeti :D, i zbog nijanse. Probala sam ju u dmu, nanijela na zapešće i kad sam došla doma taj dio ruke mi je bio tako narančast i taman da to nije bilo normalno :D sva sreca pa ju nisam kupila jer tko zna na što bi mi lice ličilo,haha :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Steta. :/ Ne znam, ja iskreno nisam ocekivala nikakvo prekrivanje i bas sam se iznenadila. Mislim da je namenjeno licu koje nema vece nepravilnosti. :) Tamnija boja ide malo na narandzasto, mada sam ja mislila da je to do toga sto sam ja jako svetla. :)

      Избриши
  4. Imam ovu BB kremu i koristila sam je jako dugo. Bila mi je ok, ali me izludjivao jak miris alkohola, kao i razlivanje na sve strane iz cepa :( Lepo ujednacava ten, matira solidno, moja nijansa je tamnija i odgovara mi. Nakon duzeg koriscenja pocela je da mi izaziva upalne procese na kozi, pa sam prestala da je koristim :(

    ОдговориИзбриши
  5. Ne smeta mi miris, ispari za par sekundi. U cep mi nikad nije iscurela jer sam ja opsesivna tim stvarima, i stalno nakon koriscenja brisem sminku i to. Ima stvarno izuzetnu moc prekrivanja, slazem se (cudno mi je sad procitah da Mell kaze da je nikakvo), ja sam je nanosila vlaznim sundjercicem ili stifling cetkicom. Mislim, pricamo o BB kremi. Ja nisam otkrila neke blagotvorna dejstva kreme da budm iskrena, ali je koristim kao puder i to radi odlicno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja napravim 1 nedeljno ciscenje sve kozmetike. :D Slazem se sa tobom. :) Sve zavisi ko sta ocekuje, od tipa koze, stanja lica itd. :) Nekome nesto uopste ne odgovara, dok nekome drugom je savrseno. :)

      Избриши
  6. Htela sam da je probam, ali cula sam da je izazivala nekima podkozne bubuljice, pa sam je zato zaobisla. :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam, ja imam relativno osetljivu kožu i srećom nije mi ništa izazvala. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels