Balea zimska kolekcija i Balea piling Limun i Mleko

11:13


Ako vam treba zimski ugođaj, pošto već snega nema, Balea zimski komplet je sjajno rešenje. Merkala sam ga u DM-u, i kada sam ga dobila na poklon bila sam jako srećna.


U kartonskoj kutiji dobijate losion za telo i gel za tuširanje, i svaki sadrži 200 ml.
Cena stvarno nije velika, ceo komplet košta 325 dinara čini mi se.
Dolaze u tubicama sa kojima morate biti pažljivi jer znaju malo iscuriti.
Miris je predivan, iako piše da mirišu na neko cveće, meni zapravo mirišu na cimet. Ako ste ikada imali neki ,,zimski" losion ili tako nešto možete zamisliti kako miriše. Zadržava se relativno dugo, nekih 4 sata sigurno.




Gel za tuširanje je istog mirisa kao i losion. Nisam primetila da isušuje kožu, i pravo je zadovoljstvo koristiti ga. Miris se ne zadržava tako kao kod losiona, ali zajedno su super kombinacija.

Dobre strane: - miris,
- cena,
- prijatan je osećaj tuširati se sa njim,
- ne isušuje kožu.

Loše strane: - nisam ih uočila.


Losion za telo je retke teksure, idealan za masnu i normalnu kožu. Kod suve bi već mogao biti slabiji, i trebalo bi ga češće koristiti. Kao i od ostalih njihovih losiona, ne može se očekivati preterana nega. Ipak, meni se jako dopada.

Dobre strane: - miris,
- cena,
- miris se zadržava na koži.

Loše strane: - nije najidealnije rešenje za suvu kožu.


Pošto sam potrošila svoj Fruttini piling od narandže, bacila sam se u potragu za pilingom za telo. Pošto mi se nije davalo 515 dinara za piling, i onako ne primećujem veliku razliku osim mirisa, i često ga koristim posegnula sam za Balea proizvodima. Samo 2 pilinga su bila u ponudi, ovaj i od breskve. Ovaj mi se učinio da lepše miriše, i bila sam u pravu.
Miriše baš na limun i mleko, i iako to ne zvuči tako privlačno, zapravo je dobra kombinacija. Slatkast, ali ne previše miris. Kao što vidite, ima i naznačeno da nije za jelo. :)
Cena je 199 din., i sadrži 200ml.



Ono što se meni jako dopada kod ovog pilinga, osim mirisa, je što sadrži raznobojne granulice koja nisu previše grube. Možete ih čak i videti kroz ambalažu. Tekstura je gusta i piling lepo radi svoj posao.



Dobre strane: - miris,
- cena,
- dobro čisti kožu.
- tekstura,

Loše strane: - nisam ih uočila.

Da li ste probale neke od ovih proizvoda? :)

You Might Also Like

7 коментара

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti na ovom postu :) Par dana gledam ovaj komplet u dmu,nije skup ali nisam sigurna da li bi mi se svidio,ali ako mirise na cimet uzimam danas... A balea piling sam koristila i meni je odlican...taman dovoljno grub da odstrani mrtve stanice koze i da koza bude mekana nakon upotrebe.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala tebi na komentaru! :)) Stvarno je jeftin, a jako mi se dopada. Javi mi kako ti se dopada. :)) Slazem se, taman je negde izmedju. :))

      Избриши
  3. Jooj, moram nabaviti ove zimske tubice, a zaista mi ne trebaju :lol:

    ОдговориИзбриши
  4. Najgore je od svega sto pola njihovih roizvoda nema nigde da se kupe u Novom Sadu, kao ni ovaj set. Od losiona ima samo badem,kivi,neki u plavoj i ljubicastoj tubi :/

    ОдговориИзбриши
  5. -Анониман-
    Možda je bio, ali se brzinski rasprodao. :/ Mislim da su taj set već izbacili. :/ Svrati u Indjiju, blizu je i ima svega. :D Ti u plavoj i ljubičastoj tubi me nešto uopšte ne privlače. :/

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels