Artdeco Camouflage Cream review + before and after

12:00


Napokon sam i ja nabavila ovaj korektor za kojeg postoje legende da cak pokriva i tetovaze. To vec nisam probala posto nemam tetovazu, ali sve ostalo jesam. :)
Dakle, ovo je zapravo kompaktni korektor koji prikriva i najvece nedostatke. Dolazi u vrlo jednostavnoj kutijici, sa poklopcom na povlacenje. Ima i magnet na dnu, da bi se uklopio u Artdeco palete, ili bilo koje druge sa magnetom. Takodje, uz njega ide i mala kartonska kutijica.
Pakovanje je na 1.pogled malecno, i pomislili biste kako vam nece dugo trajati. Medjutim, iako ima samo 4,5 g, mala kolicina je dovoljna da biste prekrili nepravilnost.
Cena je od 650-700 dinara, zavisi kako u kojoj parfimeriji.
Dolazi u 9 nijansi. Postoji i zuta nijansa. Moja nijansa je broj 6.
Tekstura je tvrda, i omeksava u dodiru sa prstima tj.toplotom. Mozete ga nanositi cetkicom, prstima, ili kombinovati i jedno i drugo.
Nisam primetila da isusuje kozu, niti mi stvara probleme, ali ga nisam koristila na ostalim delovima lica.
Takodje, stoji satima na licu bez pomeranja.
Miris mislim da ni nema.





Mislim da je ovo stvarno jako kvalitetan proizvod, koji je savrsen za neko jace sminkanje. Pokriva bukvalno sve. Jedina stvar jeste sto zahteva malo prakse pri nanosenju. Nanosi se u tanjem sloju, postoji i mogucnost vise slojeva. I doobro treba da se ,,izblenda". Jer, ukoliko se to ne ucini moze se uvlaciti u sitne borice.
Takodje, mislim da je savrsen za one koji imaju tamne kolutove oko ociju, jer ce to savrseno prekriti. Dajem veliku preporuku takvim devojkama. :)
Sto se vecih nepravilnosti tice, mislim da moze dobro, ali ne i savrseno da pokrije. Pri tom mislim na mitisere i slicne probleme. Mada, ukoliko se dobro izjednaci i pravilno nanese, ko zna. :)

Sto se mene tice nemam problema sa tamnim kolutovima, i retko ga koristim. Ipak mi je pretezak za svaki dan, i ne cini mi neku preteranu uslugu. Medjutim, za vecernju sminku je super.
Mislim je sjajan proizvod, cena mu nije merilo za kvalitet, i iskreno ga preporucujem. :)
Pazite samo na kolicinu, rasporedjivanje i slojeve, i bicete odusevljeni. Nemojte da vas zavara njegova tekstura, on itekako moze delovati prirodno.

Dobre strane: - neverovatna moc prekrivanja,
- delotvoran cak i na tetovazama,
- ne isusuje kozu,
- godinama je vec na trzistu,
- cena,
- veliki izbor boja,
- magnet na ambalazi,
- velika moc kombinovanja i koriscenja,
- cak i profesionalni sminkeri ga koriste,
- veliki broj devojaka koje su zadovoljne sa njim.

Lose strane: - moze delovati neprirodno ukoliko se nije izjednacio,
- tekstura moze biti teska za svaki dan.

I ovde su slike pre i posle. Kao sto mozete primetiti nemam izrazene podocnjake, ali se ipak vidi koliko dobro prekriva. Samo jedan tanji sloj je na slici. Nemam puder na licu, i nije stavljan na kapke. Mislim da se razlika primeti. :)




Ubacujem i par slika od jednog dela noviteta, o nekima cete uskoro moci i citati, a o nekima ste vec citali. :) Ukoliko imate zelju recenzije nekog proizvoda, slobodno kazite. :)



Da li ste probale ovaj korektor? :)

You Might Also Like

24 коментара

  1. Koristim ga godinama i nemam nameru da menjam... ali samo i iskljucivo za nepravilnosti na licu, za ispod ociju je pretezak i opterecuje kozu. Prilicno dobro mi prekriva i flekice od hipergmentacije a to je dovoljno dobro merilo kvalitete ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaci dobar je i za nepravilnosti na licu. :) Ja stavim okoloocnu kremu pre njega, jer je zaista najtezi korektor koji sam imala. Medjutim, stavim ga u bas tankom sloju, i to samo na unutrasnji deo oka, i ni ne osetim ga tada. :)

      Избриши
  2. Odlican korektor ,,ispod oka ga nikad ne stavljam,previse je suv za mene,ali najbolja stvar za prekrivanje bubuljica kod nas;)

    ОдговориИзбриши
  3. Obozavam ovaj korektor. Na pocetku sam mislila da je preskup za nesto sto izgleda kao kocka cokolade, ali stvarno treba mrvica za pokrivanje. Odlican je i preporucujem!

    ОдговориИзбриши
  4. Toliko ga svi hvalite da cu na kraju i ja morati da ga kupim ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Imas jednu malu greskicu, pa cisto zbog tebe da ti skrenem paznju "Nisam primetila da isusuje KOSU..." :)

    Baš si ga dobro opisala. Već dugo je na listi za kupovinu, i kupujem čim potrošim ovaj koji imam (Sephora). Ja imam tamne kolutove ispod očiju, koji nisu toliko strašni, ali mi smetaju, naravno. Zbog toga što tu dobro radi posao, bih ga i kupila, a i cena je stvarno super. Još jedan + onda za ovu kupovinu, zahvaljujući kvalitetnoj recenziji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :* Ispravljam. :*
      Pre korektora stavi neku kremicu samo. Hvala ti, drago mi je da ti se dopada i da sam ti pomogla. :**

      Избриши
  6. Ja imam Catrice camouflage koji porede sa ovim ali moram Artdeco da kupim, ne mogu da podnesem činjenicu da postoji nešto tako dobro što svi hvale meni nadohvat ruke a da ne probam, hihi :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Catrice ima toliko lepih stvarcica, steta pa nema ovde da se kupi. Citala sam dosta pohvala i za Catrice. :) Hehehe tako sam i ja razmisljala. :D Kad kupis javi koja ti se vise dopada. :))

      Избриши
  7. Ovu kamuflažu koristim već deset godina i nemam nameru da je menjam. Meni je pretežak za podočnjake, ali odlično prekriva ožiljke i crvenilo.

    ОдговориИзбриши
  8. Ova kamuflaža je nešto najbolje što sam probala :)

    ОдговориИзбриши
  9. Obozavam AD kamuflazu. Nista ne prekriva crvenilo od bubuljice kao ovo :)

    ОдговориИзбриши
  10. Nemam kamuflazu, ali sam testirala nekoliko puta i mislim da mi ne bi odgovarao na vec suvom okoloocnom podrucju, ali za bubuljice i slicne nepravilnost je garant dobar.

    ОдговориИзбриши
  11. Ja sam jako, jako razočarana suhoćom ovog proizvoda :(

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels