Noviteti+Essence noviteti

12:06


Ovih dana mi se nakupilo dosta noviteta, neke sam slikala, neke cu samo spomenuti, pisacu za vecinu recenzije. Nisam se ulenjila, samo nisam imala vremena, ali sam zato vredno slikala, isprobavala i smisljala ideje za nove postove.



Vecinom noviteta sam odusevljena i stvarno mi se jako dopadaju. Takodje, vecina ih je marke Essence.
Isprobala sam tu famoznu I Love Extreme maskaru, i odusevljena sam. Pisacu i o njoj malo vise, ali ako imate priliku isprobajte je! Cena je 399 din.i stvarno se isplati! Cak se usudjujem da kazem da mi je sada zamenila mesto do sada omiljene Max Factor 2000 Calorie.
Essence Floral Grunge beli lak mi se takodje jako dopada, ima efekat bisera, ali nije jako izrazen, i bas je jedan poseban i lepa boja. :)
Zatim, od malog sjaja od 139 din. sa mirisom pite od jabuka nisam puno ocekivala, ali sam se prevarila. Odlican je! Jedan od boljih sjajeva ikad. Boja je lepa i pigmentovan je.
I kupila sam 2 Longlasting karmina, u nijansama 07 Natural Beauty i 10 Cotton Candy, i oba mi se jako dopadaju. 10 malo vise, ali samo zbog nijanse. Mogu vam reci da je vec sledeceg dana vecina nestala. :D
Slike od 07 su malo losije, jer je taj dan bilo kisovito, a moj aparat bas ne voli tmurno vreme. :D







Nisam odolela ni 1 ,,starom" Essence karminu, i to u nijansi All about Cupcake, koji je predivan, divna breskvasta roze boja (svetliji je nego na slikama, a njega cu jos posebno vise puta uslikati).
On se pokazao kao jedan od onih ,,socnih" karmina, nesto izmedju karmina i sjaja za usne.


Kupila sam i mini paleticu senki, koja mi se jedina od svih noviteta bas i nije dopala. Boje su nekako sedefaste, i mislim da je to najveci razlog zasto mi se ne svidja.


Moj cilj su bile zapravo mat senke u braon nijansama, a posto to ove Essence svakako nisu, svratila sam u parfimeriju u kojoj mi je prodavacica pokazala ovu sjajnu paleticu koja kosta oko 450 din. i u kojoj su boje stvarno divne. U pitanju je neka poljska marka za koju ja do tada nisam cula, ali sam odlucila da je probam. U pitanju je Ingrid paleta. :)


I par stvari koje nisam slikala su Dove losion za telo, opet ja i kokos. :D Ko zna po koji put sam kupila i Dahlia uljani skidac laka za nokte sa mirisom breskve i Sun Dance sprej za samopotamljivanje.

I da, slucajno sam dobila Avon katalog, i ima dosta finih stvarcica, ako neko ima favorite molim vas da mi date preporuke. :)) Ako zelite i recenziju necega kazite. :))

You Might Also Like

23 коментара

  1. E bas me zanima kakva ti je Ingrid paleta. I ja sam nedavno cula za njih pa sam mislila da vidim isprobam kakvi su :D

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicna je maskara, ali ima jednu manu, malo se teze skida :) Super post, volim ESSENCE!

    ОдговориИзбриши
  3. Ingrid paletica deluje bas lepo. Maskara je nabolja. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Hej, imam istu quattro essence senku. Ove braon nijanse ja koristim za popunjavanje obrva. Probaj, mozda ce se i tebi svideti. Oped da ih makar za nesto iskoristis. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Imam u posedu quattro essence senke, Ove braon nijanse koristim za popunjavanje obrva, i po meni odlicno rade svoj posao, iako nisu za to namenjene. :) Eto malog predloga, isprobaj i ti,mozda ti se dopadne, kada si ih vec kupila. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Super noviteti, neckala sam se oko te nove essence maskare, meni je omiljena njihova I ♥ Extreme mascara, ima dzinovsku cetkicu, ali mislim da cu kupiti I ovu. A ove njihove tecne balszame obozavam! Jedva cekam probati nove mirise I "uskuse". Hahaha. Super post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala tu crnu, i ova isto ima ogromnu cetkicu, i u 1.mah sam se uplasila, ali za divno cudo uopste nije tesko raditi sa njom. Oni ,,stari" mi se nisu dopadali, ovi novi su divni. :)) Hvala. :))

      Избриши
  7. Kakva joj je cetkica?Uzgred kad ce blog o njoj?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cetkica je ogromna, i gumena. :D http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2013/03/Essence-I-Love-Extreme-Crazy-Volume-Mascara-Spring-2013.jpg
      Post stize za koji dan. :))

      Избриши
  8. Divotice! :D Imam All about Cupcake i on mi je više kao neki pigmentiraniji balzam :D zapostavila sam ga vec dugo ali je bas lijepa nijansa.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels